Een bijzonder verhaal

 

Ik ken bruid Michelle al jaren uit mijn lingeriewinkel LijfStyle, haar hele familie komt geregeld voor advies bij mij. Het is dan ook een enorm blijk van vertrouwen als ze Het Boudoir en mij uitkiest als eerste bruidswinkel om te komen passen. 

Ze slaagt, maar heeft wel een bijzonder verhaal. 

Foto’s: Linda Bouritius Photography


Michelle heeft namelijk in september een gastic bypass oftewel maagverkleining laten plaatsen en gaat dus vanaf Oktober 2015 tot de bruiloft in juli 2016 veel gewicht verliezen en daardoor behoorlijk veranderen. Dit zorgt ervoor dat het pas traject natuurlijk behoorlijk anders gaat verlopen. In onderling overleg besluiten we nu nog niets bestellen en plannen we een tweede afspraak in Januari 2016.

In Januari is Michelle al ruim 20 kilo kwijt, wat een andere vrouw! Ik ben natuurlijk heel benieuwd of haar smaak nog past bij haar nieuwe look, en als bevestiging komen de tranen al snel. Al met al een hele bijzondere passessie en nu kunnen we dus gaan bestellen. Uit mijn ervaring met deze soort ingrepen weet ik precies wat er in het lichaam gebeurt na zo’n operatie en we gaan voor drie maten kleiner!

De trouwdag nadert, tijd voor de afspeldpasbeurt. Door zenuwen bevangen komen Michelle en haar familie voor de volgende ronde, zes weken voor de bruiloft. Het staat prachtig en de japon heeft slechts een paar kleine aanpassingen nodig. Wauw, ze straalt! 

Het afleveren loopt, in verband met de van de zenuwen toch nog iets smaller wordende bruid, iets dichter naar de trouwdag toe dan gebruikelijk is. Door goede communicatie en overleg lukt alles prima en omdat we in deze periode een bijzondere band opgebouwd hebben, wil Michelle graag dat ik haar op de ochtend van de bruiloft kom aankleden. Dat is natuurlijk een enorme eer en deze extra service verleen ik graag! 

Jullie mogen meekijken met de foto’s die op die ochtend gemaakt zijn, een prachtige, stralende en bijzondere bruid die haar privé moment met de aanstaande Boudoir bruiden wil delen.

Dank voor je vertrouwen, Michelle! 

 

 

Linda Bouritius Photography