Gefeliciteerd, je gaat trouwen... en nu?

Op zoek naar een prachtige trouwjapon, maar hoe werkt dat... Trouwkleding koop je niet zomaar van een hanger, daar  heb je wel wat meer tijd voor nodig. Kom naar de leukste bruidskledingwinkel in Hoorn en wij helpen je met een advies op maat, jouw outfit in één keer compleet. Geen gezoek, kleur en vormverschil.

Die relaxtheid biedt Bruidswinkel Het Boudoir aan jou!

Je komt natuurlijk met moeder, zus, vriendin of getuige bij ons want dan begint de voorpret voor je trouwdag pas écht, we gaan samen op zoek naar de trouwjurk die bij jou past; smaak, maat en budget en natuurlijk je dagindeling en eventuele kinderen spelen hierin een belangrijke rol.

Je maakt een eerste  afspraak, hou er rekening mee dat deze twee tot drie uur duurt, wij zorgen voor koffie, thee en gezelligheid.

Hoe moet je dat voorbereiden? Zorg voor een goed humeur en neem vooral een paar foto's mee van de japonstijl die jij mooi vind. Kijk maar eens in ons mooie magazine wat je aanspreekt!

Dan gaan we passen en zoeken naar de japon die het allerbeste bij jouw figuur en jullie trouwdag past.

Weet je dat we ook een hele leuke lijn bruidskinderkleding hebben? Dus jullie kids kunnen bijpassend in jouw stijl aangekleed worden.

Ook moeders en schoonmoeders kunnen in onze prachtige collectie galajurken kijken of ze iets moois zien voor de grote dag.

Natuurlijk stylen we iedereen prachtig af met bijpassende schoenen, ook in kleur!

 

Bekijk ons digitale magazine!

 

De Beste van Nederland kwam langs Het Boudoir! Bekijk hier het item.

 

Inspiratie avond in de Oosterkerk in Hoorn. Bekijk hier het item.

 

Bekijk het ELSA Lookbook editie 2020!

 

Werkwijze

De aanpak van Het Boudoir is bijzonder voor bruidsland, we werken namelijk met een complete set voor een totaalprijs, slaag je voor een japon in één van onze prijsklassen: € 899  tot en met  € 2899 dan ben je in één keer klaar.

Inclusief in het pakket zijn; het op maat maken, twee accessoires en de complete lingerie.

 Geen verrassingen achteraf dus, bij aankoop meteen een heldere en duidelijke prijs en een overzichtelijke planning voor de rest van jouw pastraject.

 

 Het Boudoir van Lijfstyle uw bruidskleding specialist in Noord Holland! In Hoorn, het historische hart van West Friesland vindt u onze uitgebreide speciaalzaak. Wij zitten op een gunstige afstand van de plaatsen Purmerend, Heerhugowaard, Enkhuizen, Medemblik , Lelystad, Den Helder en Schagen. Naast trouwjurken kunt u bij ons ook terecht voor een trouwjapon, trouwschoenen, trouwsieraden, trouwlingerie, bruidsjapon, bruidsjurk, bruidsschoenen, bruidssieraden, bruidslingerie en wij hebben een complete lijn voor de bruidskinderen; bruidsmeisjes jurken en kostuums voor jullie zoon!

Pasafspraak

Powered by BreezingForms